Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu coşkuyla başladı. Sezonun ilk müsabakasında geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor Süper Lige yeni çıkan İstanbulspor’a konuk olurken, haftanın kapanış maçında Fenerbahçe yine ligin yeni takımlarından Ümraniyespor’u bugün Kadıköy’de ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 2022-2023 sezonu cuma günü oynanan İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşması ile başladı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçı, Bordo-mavililer 2-0’lık skorla kazandı. Maçın gollerini Cornelius ve Denswil kaydetti. 

Cumartesi günü oynanan Beşiktaş ve Kayserispor arasındaki maçı ise 90+6. Dakikada Ghezzal’ın attığı golle siyah-beyazlılar 1-0’lık skorla kazanırken, lige flaş transferlerle başlayan Galatasaray’da dün akşam Antalyaspor deplasmanında tek golle kazanarak ilk haftayı kayıpsız tamamladı.

Hafta içi Avrupa Ligi ön elemesinde Slovacko karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, haftanın kapanış maçında bugün saat 21:45’te Ümraniyespor’u, Kadıköy’de ağırlayacak.

Maç öncesi kadın, çocuk, genç ve aileler için Stadyum Konserleri

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından açıklanan ve tribüne kadın, çocuk, genç ve aileleri çekmek için planlanan stadyum konserleri başladı. İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maç öncesi gerçekleşen konserde Madrigal grubu sahne aldı. Stadyum konserleri sezon boyunca devam edecek.

Haber: Barış Balcı