Üst düzey Valorant rekabetine sahne olan Red Bull Home Ground turnuvası için en iyi Türk takımları birbiriyle yarışacak. İngiltere’nin Manchester şehrinde 9-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Türkiye’yi temsil edecek takımın belli olacağı karşılaşmalar 25-28 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

Dünyanın en iyi takımlarının mücadele edeceği, merakla beklenen Red Bull Home Ground turnuvasının tarihleri belli oldu. Red Bull’dan yapılan açıklamada geçtiğimiz seneden farklı olarak Kuzey Amerika takımlarının da bu yıl katılacağı turnuva, 9-11 Aralık tarihleri arasında İngiltere’nin Manchester şehrindeki Victoria Warehouse’ta düzenlenecek. Ayrıca yapılan açıklamada, Türkiye’yi temsil etmek için yarışacak takımların karşılaşmalarını 25-26-27-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği de belirtildi.

Kazanan Takım 28 Ağustos’ta Finallere Gidecek

Turnuva katılacak olan Dark Passage Esports Club, Fire Flux Esports, FUT Esports, Galakticos, Galatasaray Espor, Papara SuperMassive Blaze, Team Lixa Esports ve Thunderbolts Gaming takımları, 25-26-27-28 Ağustos tarihlerinde birbirleriyle mücadele edecek.

28 Ağustos’ta gerçekleşecek Red Bull Home Ground Türkiye Finalinde birinci olmayı başaran takım Manchester’da oynanacak finallere gitmeye hak kazanacak.

HABER: Sezgin Barış Balcı