Spor Toto Süper Lig’in 36. Haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında top kale seçiminde hakem Arda Kardeşler skandal bir görüntüye imza attı.

Sonradan Fark Edildi 

Dev derbi heyecanı sona erdikten sonra bir spor programında maç fotoğrafları gösterilirken bir anda dikkatleri çeken görüntü herkesi şaşkına çevirdi. Arda Kardeşler’in top kale atışı için kullanılan sembolik para yerine bitcoin attığı fark edilince yaptığı hareket tartışmalara neden oldu.Kullanılması gereken paranın bir yüzünde top diğer yüzünde ise kale olması gerekirken hakem Arda Kardeşler’in bitcoin ile top-kale seçimini yaptırması Futbol camiasını adeta şaşkına çevirdi. 

TFF’den Soruşturma 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Arda Kardeşler’in yaptığı usulsüzlük hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının hakemi Arda Kardeşler’in para atışını TFF ve MHK’nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır.

Şiddetle karşı olduğumuz söz konusu olayla ilgili Federasyonumuz tarafından soruşturma açılmıştır. 

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.”

HABER: MUHAMMED ARDA DEMİR