Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan Tüyap kitap fuarı, 3-11 Aralık tarihlerinde okurlarına kapılarını tekrar açacak.

İstanbul Tüyap Fuar Kongre Merkezinde yapılacak fuarda, yurtiçi ve yurtdışından yayınevi sahipleri ve yazarlar okurları ile buluşacak. İki yıldır salgın nedeniyle yapılamayan fuar için geri sayım başladı. Fuar heyecanını ise en çok sevdikleri yazarlarla tanışmak isteyenler ve kitapseverler yaşıyor. Yüzlerce kültür etkinliğine ve binlerce imza gününe ev sahipliği yapacak olan Tüyap kitap fuarında, hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz sürecin normalleşmesiyle yeniden kalabalıklaşmaya ve misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuarın basın toplantısında TÜYAP Fuarlar Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü,“ Kitabın Büyülü Dünyası temasıyla gerçekleşecek fuarımızda 1000’e yakın yayınevi, marka, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu yer alacak, 750 binin üzerinde ziyaretçinin yoğun ilgisini bekliyoruz. Onur yazarımız Nazlı Eray’ın yanı sıra çok sevilen yazarlar ve çizerler çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerimizle buluşacak.” dedi.

3-11 Aralık tarihinde başlayacak olan kitap fuarı, İstanbul Tüyap Fuar merkezinde Beylikdüzü ilçesinde gerçekleşecek. Toplu ulaşım (metrobüs) ile Beylikdüzü son durakta inerek 5 dakikalık bir yürüme mesafesi ile fuar alanına ulaşabilirsiniz.

Haber: Merve Çetin