Sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrası 500 TL’lik banknot ve 5 TL’lik madeni para gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısının paylaşımına göre 500 TL banknot ve 5 TL madeni paralar için hazırlıkların başladığı öne sürüldü.

Temsili 500 TL’lik Yeni Banknot

Sosyal medyada yayılan iddialar sonrası 500 TL’lik banknot ve 5 TL’lik madeni para gelip gelmeyeceği insanlar tarafından merak edilmekte. Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Şenol Babuşçu’nun yapmış olduğu paylaşıma göre 500 TL’lik yeni banknotlar ve 5 TL madeni paralar için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi. Türk Lirası dolar ve euro karşısında değer kaybederken, sosyal medyada son olarak 500 TL’lik yeni bir banknot ve 5 TL’lik yeni madeni paraların basılacağı gündeme geldi. Şenol Babuşçu’nun yapmış olduğu paylaşımdan sonra bu konu sosyal medya kullanıcıları tarafından sorgulanmaya başladı. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Günümüzde her banknot için farklı renkler kullanılmakta. Olası bir durumda çıkacak olan 500 TL’lik banknotların renginin nasıl olacağı ve arkasına kimin resminin koyulacağı sosyal medyada tartışma konusu oldu. 500 TL’lik banknotların hangi renk olacağı ve kimin resminin basılacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması beklenilmekte.

GALATASARAY TARAFTARLARI 500 TL’NİN ARKASINDA FATİH TERİM’İ İSTİYOR

Galatasaray Taraftarlarının 500 TL’lik Banknot Önerisi

Ayrıca sosyal medyada “500 TL’lik banknotlara kimin resminin basılmasını istersiniz?” gibi yapılan anketlerde birçok Galatasaray taraftarı Fatih Terim’in fotoğrafının basılmasını istemekte. Hatta bazı taraftarlar bu konuyu CİMER’e arz talep olarak bildirmekte.

HABER: SERHAT ÜNLÜ