Yardımlaşma ve paylaşmanın öne çıktığı Ramazan ayında her yıl gelenek haline gelen, gıda paketleri insanların ihtiyacına yönelik hazırlanıyor.

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak isteyen hayırseverlerin başvurduğu bir yol olarak karşımıza çıkan ramazan kolileri, en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden oluşuyor.

Ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı markalardan ve farklı ürünlerden tercih edilebiliyor. Seçeneklerin yer aldığı Ramazan kolilerinin fiyatları ise 99,90 lira ile 349,90 lira arasında değişiyor.

Temel gıda maddelerinden oluşan kolilerin fiyatları, klasik ramazan kolisinden, daha fazla ürünün yer aldığı büyük ramazan kolilerine değişen fiyat avantajları ile sunuluyor.

Bağışlanmak üzere satın alınan ramazan kolileri,  ihtiyaç sahibi kişilere doğrudan verilebilirken Kızılay veya Darüşşafaka gibi STK’lara da bağışlanabiliyor.

Kolilerin içinde bulunan ürünleri tek tek satın almak yerine, ramazan paketi olarak almak müşterilere ayrıca tasarruf da sağlıyor.

Erzak almak istemeyene hediye çeki ve hediye kartı imkânı

Marketler Ramazan bereketini paylaşmak isteyenler için, ihtiyaç sahiplerine verilebilecek geleneksel ramazan kolilerinin yanı sıra hediye çeki ya da hediye kartı imkânı da sunuyor. İhtiyaç sahibi kişiler bu hediye çekleri ya da hediye kartlarıyla kendi ihtiyacına yönelik alışverişini kendisi yapabiliyor.

HABER: ZERRİN TÜRKOĞLU AKBULUT