Kocaeli Artvin İl Tanıtım Günleri kapsamında Pazar günü düzenlenen konserde, ünlü sanatçı Davut Güloğlu sahne aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalıp,  fuar alanını dolduran Güloğlu, sevenlerine birbirinden güzel şarkılarını seslendirip sahnenin tozunu attırarak, soğuk havaya rağmen binlerce seveni onu yalnız bırakmadı.

Kocaeli  Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu ve 5 kardeş derneğinin organize ettiği “Artvin Tanıtım Günleri” etkinliği, Kocaeli Fuar alanı Güneş sahnesinde gerçekleşti.  Karadeniz Müziğinin efsane ismi Davut Güloğlu müzik severlerle buluştu. Güloğlu, dinleyicilere Karadeniz müzikleriyle dolu bir ziyafet verdi.  Halka ücretsiz olan konsere yoğun bir katılım gerçekleşti.

Güloğlu, en sevilen duygusal ve hareketli şarkılarıyla hem hüzünlendirdi, hem de art arda seslendirdiği hareketli şarkılarıyla müzikseverleri eğlendirdi. Konser alanında birçok Davut Güloğlu hayranı, kendi müziğini ritmine bıraktı.

Güloğlu’ndan Arabesk Yorumu

Karadeniz müziği haricinde arabeks müziği de seslendiren Güloğlu, söz ve müziği Hakan Altun’a ait olan “Telefonun Başında” şarkısı seslendirerek,  dinleyicilerle duygu dolu anlar yaşattı. Mekânı tamamen dolduran sevenlerine birbirinden güzel şarkıları yorumlayan Güloğlu,  konserin son bölümüne doğru gecenin ritmini arttırarak hareketli şarkılarla kemençe oynadı.

KOCAELİ BANA ŞANS GETİRECEK

Kocaeli Fuar alanı Güneş Sahnesi’nde verilen konsere, aracında meydana gelen bir arıza yüzünden gecikmeli başlayan Güloğlu, “Güneşli ama soğuk havaya rağmen beni sabırla beklediğiniz için teşekkür ediyorum. Bu yılki açık hava konserlerime Kocaeli’den başladım. Sizlerle olmaktan çok mutluyum. İnanıyorum ki Kocaeli bu yıl bana şans getirecek” dedi.

HABER: MELTEM AKGENÇ