İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencileri “Sosyal Müzik” ekibi ile buluştu. 

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik ve Görsel İletişim Tasarımı bölümleri tarafından 23 Mart Çarşamba günü “Mesajın Okunması Bağlamında Müzik” konulu Workshop düzenledi. Zoom üzerinden gerçekleştirilen etkinliğe İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri katılım gösterdi. Kolektif şarkılar üreterek daha çok Z kuşağına hitap eden Sosyal Müzik ekibinin konuk olduğu etkinlikte, müziğin hayatımızdaki yeri üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz 21 Mart 2022 tarihinde 2. yıllarını geride bırakan ekip, amaçlarının seyirci ile birlikte iş yapmak, onlara ulaşmak olduğunu belirtti. 

Soru-cevaplar üzerinden devam eden söyleşide Sosyal Müzik kurucusu Eren Tokgöz, tek bir müzik türünde sabit kalmadan her alanda şarkı çıkarabildiklerini, daha çok gündemi ele alarak ona göre ilerlediklerini söyledi. Öğrencilerden gelen sözleri toparlayarak şarkıya dönüştüren Sosyal Müzik ekibi, etkinlik sonunda öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

“Barış-Savaş” şarkısı ile sonlanan etkinlik öğrenciler tarafından beğeniyle karşılandı.

HABER: Pınar CEBECİ (İAHA)