Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Potlaç Kadın Kooperatifi’nin Yılbaşı Festivali kapsamında düzenlenen “El Emeği Pazarı” başladı. 30 Aralık tarihine kadar sürecek olan festival ziyaretçilerini Feneryolu Mahallesi’nde bulunan Atıksız Yaşam Pazarı’nda bekliyor.

Kadınların ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen festivalde, farklı materyal ve tasarımlı takılardan dekorasyon ürünlerine kadar birçok farklı kategoride hazırlanmış birbirinden güzel el emeği ürünler alıcılarla buluşuyor.

Ömürlük Sağlıklı Oyuncaklar

El Emeği Pazarında yer alan Neşe Kamaşak’ın ürettiği amigurumu oyuncakları her yaştan vatandaşların ilgisini çekiyor. Bu oyuncaklar hem sağlıklı hem uzun ömürlü hem de tamamen el emeği göz nuru. Kamaşak, göz dolduran amigurumu ürünlerinin önünde poz vererek “oyuncaklarla bundan sonra her şey daha iyi olacak” dedi.

Festival 11.00 ile 19.00 saatleri arasında 30 Aralık tarihine kadar sürecek.