Sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, Twitter’ın gelirini 5 katına çıkarmayı planladığını belirtti.

Sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’ın bazı kullanıcılar için ücretli olmasını önerdi. 44 milyarlık devralma teklifini Twitter yönetim kurulunun onaylamasından ardından gelen açıklamada, iş insanları ve hükümet çalışanlarının sosyal medya platformunda kalmak için cüzi bir miktarda ödeme yapmaları gerekebileceğini söyledi. Musk, uygulamanın sıradan kullanıcılar için her zaman ücretsiz olacağını da belirtti.

Twitter gelirlerini 5’e katlayacak

New York Times’ın haberine göre, Elon Musk’ın Twitter’ın geçen yıl 5 milyar dolar olan gelirlerini 2028 yılına kadar 26,4 milyar dolara çıkarabileceği belirtildi.

Twitter’a yeni özellikler geliyor

 Elon Musk Twitter için yeni özellikler geliştirilerek daha iyi bir hale getirmek istediğini söyledi. Yeni premium abonelik hizmeti olan Twitter Blue’da fiyat indirimiyle beraber birçok değişiklik yapacağını açıkladı. Twitter ücretli ekstra hizmetin içerisinde “tweet’i geri al” seçeneğiyle yer imleri ve okuyucu modu özellikleri oluşturulacağını söyledi.

HABER: İREM BORA