Kültür A.Ş. Yayınları ve daha birçok yayınevinin tarih, kültür, edebiyat, inceleme gibi alanlarda yer alan kitaplarının satışını gerçekleştiren İstanbul Kitapçısı, “Önemli Olan İç Güzelliği” başlığı altında bir uygulama gerçekleştiriyor.

İstanbul Kitapçısı, “Önemli Olan İç Güzelliği” uygulaması kapsamında satılan bazı kitapların kapaklarını gizliyor. Tamamen kaplanan kitapların ise üzerinde kitapları tanımlayan çeşitli anahtar kelimelerin yazılı olduğu etiketler bulunuyor. Kitapseverler ise alacakları kitabı üzerinde yazan etiketlerden kendilerine en uygun olanı seçerek satın alıyor.

“Arkadaşlık, Büyülü Gerçeklik, Özgürlük, Aşk, Mücadele, Gazetecilik, Yabancılaşma, İrade” gibi 107 anahtar kelimeden oluşan kitaplar okuyucuyu seçeceği kitap çerçevesinde yönlendiriyor.

Kitapseverler bu anahtar kelimeler aracılığıyla 20 kitap arasından seçimini yapacak. Kitapların uygulama kapsımda belirlenen fiyatı ise 9,99 TL ve 19,99 TL.

İstanbul Kitapçısının Müze Gazhane ve Karaköy şubelerinde 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmeye başlanan uygulaması 17 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek.

Haber: Zehra SEMERCİ/ Ceren KAHYA