Tüm dünyanın merakla beklediği Spider-Man “No Way Home” vizyona girdi. Filmi vizyon tarihinden önce izleme şansı bulan eleştirmenlerin notları yüksek. İzleyiciler ise filme büyük ilgi duyuyor. 

Sinemaseverlerin, salonları biletler satışa çıkar çıkmaz doldurduğu ve fragmanı 24 saatlik global izlenme rekoru kıran film Spider-Man “No Way Home” sinema salonlarında yayınlanıyor. Fragman 24 saat içinde 355,5 milyon kez izlendi. Böylelikle Avengers: Endgame’in 289 milyonluk izlenme rekorunu büyük bir farkla geçti.

İzleyicilerin filme bu kadar ilgi gösterme sebeplerinden biri, önceki serilerde oynayan Spider-Man’lerin bu filmde görüneceği iddiasıydı. Önceki Spider-Man serilerinde oynayan Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın bu filmde tekrar izleyiciyle buluşması bekleniyor. Filmin çıkış tarihi gelene kadar birçok sinemasever bu konuyla ilgili fotoğraf, ses kaydı, yazı ve video ile bu durumu takip etti. Filmin yapımcısı SONY, bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Bu durum filmin vizyon tarihine kadar adeta bir sır olarak tutuldu.

Eleştirmenlerin filme verdikleri puan yüksek ve film hakkında olumsuz yorum yok denecek kadar az. Bu durum karşısında izleyicilerin beklentileri ve heyecanları tavan yapmış durumda. Sinema salonlarında filmin çıktığı ilk gün için bilet alamayan izleyicilerin ise tek isteği film ile ilgili bir şeyler duymamak.

HABER: Serhat ÜNLÜ/ Ege VARNA/ Mert ÜNLÜ