Küçükçekmece Sefaköy’de marka indirim çadırı ve yöresel tatlar festivali vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

İndirim çadırı kadın giyimden erkek giyime, kozmetikten mutfak ürünlerine marka indirimleriyle yılsonuna kadar vatandaşları bekliyor. Çadırın dışında yer alan yöresel tatlar ise büyük ilgi görüyor.

Ünlü marka ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Çadırda pantolon, ayakkabı, çanta, gömlek, kaban ve montlar bulunuyor. Aynı zamanda kozmetik ve mutfak ürünleri de yer alıyor. Festivalde Karadeniz yöresel tatları, sucuk, köfte, gözleme, süt ürünleri ve çeşitli tatlılar bulunuyor.

Çalışanlar çadırın durumundan gayet memnun. Özellikle kadınların çalıştığı indirim ve festival alanında çalışanlar işlerin iyi gittiğini söyleyerek memnuniyetlerini dile getiriyor. Çalışanlar festival süresinin sınırlı olduğunu belirterek bu tür etkinliklerin daha uzun süreli olması halinde hem vatandaşların hen de kendilerinin kazançlı çıkacağını vurguladılar.

 Festival alanında hem eğlenen hem de alış veriş yapan vatandaşlar ise fiyatlardan gayet memnun olduklarını söylüyorlar. Vatandaşlar, bu zamanda böyle fiyatlarla karşılaşmanın olanaksız olduğunu vurguladılar.

Haber: Runahi Özay- Iulia Pokidova