Sinema tarihinin köklü yapım şirketlerinden olan Paramount, dijital çağa ayak uydurmak için kurduğu platform Paramount Plus’ta bir Türk dizisine yer verecek!

Köklü şirket, sevilen İngiliz yazar Barbara Nadel’in, polisiye türündeki serisi olan kitaplarından birinin konusunu dizileştirerek, heyecan dolu bir hikayeyi ekranlara aktaracak. Kitaptaki bir Türk dedektif olan Çetin İkmen’in maceraları, dizinin yayınlanmasından itibaren tüm dünyada global olarak izleyicilerle buluşacak.

Başrol için Türk bir oyuncu düşünen yapım şirketi, Şahsiyet dizisi ile Emmy ödülüne kavuşan, efsane aktör Haluk Bilginer ile anlaştı!

Haluk Bilginer’in yanında oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ise, dizi severlerin yakından tanıdığı başarılı ve güzel oyuncu Yasemin Kay Allen ve birçok İngiliz polisiye dizisinde yer alan Ethan Kai. Dizinin yönetmeni ise Ejderha Dövmeli Kız filmiyle sinema tarihine kült bir eser bırakmış olan Niels Arden Oplev!

Dijital platformların birbiriyle büyük bir rekabet içerisinde olduğu bu günlerde, Paramount Plus’ın bu hamlesinin nasıl sonuçlanacağı ve izleyicilerde nasıl bir etki bırakacağı ise büyük merak konusu…

HABER: BENCAN DİLA SEZEN