Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere hayırsever vatandaşlar tarafından ramazan yardım kolileri desteği veriliyor. Beylikdüzü Belediyesi de Beylikdüzünde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel gıda maddelerinin bulunduğu ramazan kolileriyle destekte bulunmaya devam ediyor.

Hazırlanan kolilerin içeriğinin ailelerin kişi sayısına göre oluşturulduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde paylaşmanın ve dayanışmanın ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Çalışma arkadaşlarımız ve birim müdürlerimizle bir araya gelerek binlerce koli dağıtıyoruz. Beylikdüzü’nde yaşayan tüm ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalacağız ve yılın her günü olduğu gibi Ramazan ayında da onların yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz.” dedi.

İhtiyaç sahipleri için her yıl Ramazan ayında düzenli olarak hazırlanan yardım kolileri, bu yıl da dağıtılmaya devam ediyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan, içerisinde yağdan çaya, kavurmadan bakliyata kadar pek çok ürünün bulunduğu koliler belediye ekipleri tarafından adreslere teslim ediliyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren gıda kolisi yardımının devam ettiğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ramazanın son gününe kadar da devam edeceğini belirtti. Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’nde 30 araçla kolileri dağıtmak üzere yola çıkan birim müdürleri aynı zamanda kolilerin hazırlık aşamasında da yer aldı.

HABER: ZERRİN TÜRKOĞLU AKBULUT