Kitapları sevdirmek kitapseverleri yazar şair ve yayınevleri buluşturmak için 4.‘sü düzenlenen Tuzla Kitap Fuarı Kitapseverlere kapılarını açtı.  Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen Fuar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak,  kitapları sevdirmek, kitapseverleri yazar, şair ve yayınevleri ile buluşturmak amacıyla düzenlenen Tuzla Belediyesi 4’üncü Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlerine açtı. Fuarın ilk gününde kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

700’ün üzerinde imza günü, 40’ın üzerinde söyleşi, canlı performanslar, atölye etkinlikleriyle birlikte Kitap Kafe de ziyaretçileri bekliyor olacak. 20 Kasım tarihine kadar açık olacak Fuarda, 150 yayın evi ve binlerce kitap, 700’ün üzerinde imza günü, 40’ın üzerinde söyleşi, canlı performanslar, atölye etkinlikleriyle birlikte Kitap Kafe de ziyaretçileri bekliyor olacak.

Yunus Şimşek,  Ercan Öztürk,  Esra Erder Aydın,  Dr. Faruk Öndağ,  Nurdan Bağrıaçık,  Abdurrahman Uzun, Serdar Tuncer,  Nurullah Genç, Yusuf Asal, Fatih Duman, Sinan Yağmur,  Seher Doğan,  Hakan Yılmaz Çelebi, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Selçuk İlhan gibi birbirinden ünlü yazar ve şairlerin okuyucular ile buluşacak etkinlik 21 Kasıma kadar devam edecek.

Haber: Meltem Akgenç