Online kariyer günleri üniversite öğrencileri ve mezunlar için devam ediyor. 20-21 Ekim tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek olan kariyer günleri fuarına tüm öğrenci ve mezunlar katılabilir.

Kariyer.net internet sitesi üniversite öğrencileri için staj, mezunlar için iş bulma konusunda destek olmak ve hedefleri doğrultusunda adım atabilmeleri için çevrimiçi Kariyer Günleri fuarı düzenliyor. İlgililerin, siteye giriş yaptıktan sonra ücretsiz kayıt yapılması ve özgeçmiş yüklenmesi gerekiyor. Bir kez kayıt yaptıktan sonra belirtilmiş tarihler arasında istenen online görüşmeye katılınabiliyor ya da şirketlerin insan kaynakları yöneticileri ile tanışılabiliyor. Site merak edilen konular hakkında uzmanlarla bir araya gelme fırsatı sunarken çevrimiçi sohbetlere ve seminerlere katılma imkanı da sunuyor.

Staj ya da iş arayanlara tavsiyelerde de bulunan site güncel bir özgeçmiş hazırlamanın önemini vurgulayarak, özenli hazırlanan özgeçmişlerin diğer adaylar arasında kolayca dikkat çekeceğini belirtiyor.

Fuarda katılımcı tüm firmalarla ilişki kurulup, görüşmeler yapılabiliyor. Fuara katılan firmalar ise şunlar:

Mercedes-Benz, Hscb, Türk Telekom, Yıldız Holding, PepsiCo, Kpmg, Ebebek, Banvit, Golf, Dia, Nazalı, Yorglass, Sasa, Group Atlantic, Best, Beils, Yeo, Masdaf, La Larraine, Asr Otomotiv, Medicana ve kariyer.net

Haber: Ebru Akcan