2015 yılında yola çıkan Renkli Kampüs bu yıl dokuzuncu dönemine hazırlanıyor. Lisans ve yüksek lisans öğrencisi genç yeteneklere yönelik olan çevrimiçi program yeni katılımcılarını bekliyor.

Sorumlu liderlik ve farkındalık programı olan Renkli Kampüs, değişim ve gelişim odağıyla engelli ve engelsiz her yıl onlarca üniversite öğrencisini bir araya getiriyor. Programda genç yetenekler, sivil toplum kuruluşları ile yeni projelere imza atıyor; farklı sektörlerden alanında uzman liderlerle bir araya geliyor ve eğitimlere katılarak bilgi birikimlerini zenginleştirme şansına sahip oluyorlar.

TÜM ÜNİVERSİTELERDEN KATILIM SAĞLANABİLİR

Değiştiren Adımlar Derneği tarafından düzenlenen Renkli Kampüs üç ana başlık üzerine inşa ediliyor; kişisel ve sorumlu liderlik tarafında gelişim, insan kaynakları bağı ile istihdama hazırlık ve sivil toplum kuruluşları iş birliği, toplumda çözülmeyi bekleyen konularla ilgili proje üretmek. Bugüne kadar 294 öğrencinin mezun olmaya hak kazandığı toplamda 6 ay sürecek olan program geçen yıl itibariyle tüm Türkiye’deki öğrencilere de kapılarını açtı. Pandemi nedeniyle tamamen çevrimiçi ortamda geçen eğitimler sayesinde yurdun dört bir yanındaki üniversite öğrencileri kolaylıkla programa katılım sağlayabiliyor.

Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve programa başvuru yapmak için; degistirenadimlar.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 15 Ekim 2021.

İLETİŞİM;

[email protected]